Praktiske oplusninger

Ferie 
Alle har brug for ferie. Børn har lige så stort et behov for at koble af og genoplade som voksne. Derfor forventer vi at I holder ferie sammen, og at I giver institutionen besked i god tid. Det er vigtigt at vide af hensyn til vores planlægning og brug af vores sparsomme vikarmidler. 

 

Fødselsdage 
Har I lyst og mulighed for at invitere stuen hjem, er det fint, ellers fejrer vi barnet på den stue, hvor det hører til. Barnet må gerne medbringe en enkelt ting til uddeling. Vi opfordrer til at sukkerindtaget begrænses, derfor foreslås det at vælge frugt eller boller til uddeling. Villa Valby serverer kage og saft ved enkelte særlige lejligheder. 
Invitationer til enkelte børn skal sendes til barnets hjem. 
Institutionens fødselsdag den 15. september fejrer vi naturligvis også. Som regel med fælles morgenbord, underholdning for børnene og kage til eftermiddagsfrugt. 

Legetøj 
Barnet må ikke have legetøj med til hverdag, kun når den enkelte stue har planlagt legetøjsdag. 

 

Skiftetøj 
Alle børn kan være så uheldige at blive våde af den ene eller den anden årsag, så sørg for at der altid er skiftetøj. Legepladsen kan være mudret i perioder, så en trøje, gummistøvler og regntøj er absolut nødvendigt udstyr. Skriv navn i tøjet, det vil gøre arbejdet lettere.